€1.000.000 μετρητά

undefined

κάθε μήνα από την Pragmatic Play

21+. *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

Είσαι έτοιμος να ζήσεις το απόλυτο Online Blackjack τουρνουά στα τραπέζια της Pragmatic Play; Με 4 καθημερινά τουρνουά όχι μόνο θα διασκεδάσεις αλλά μπορείς να κάνεις δικό σου μερίδιο από συνολικά €1.000.000 μετρητά, κάθε μήνα!

Παιχνίδι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα 4 τουρνουά της Pragmatic Play μέσα από τα παιχνίδια.
 2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ στη μεγαλύτερη Online Blackjack προσφορά.
 3. ΠΑΙΖΕΙΣ στα τραπέζια που επιθυμείς, το καθένα με διαφορετικό επίπεδο στοιχηματισμού.
 4. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ καθημερινά 500 βραβεία και μεγάλα έπαθλα μετρητών, αν τερματίσεις στις θέσεις των Τουρνουά που δίνουν τις επιβραβεύσεις.

Λεπτομέρειες Προσφοράς:

Ημερομηνία: Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 30.06.2024
Είδος: Pragmatic Play
Παιχνίδια: Online Blackjack
Έπαθλα: Μετρητών

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Pragmatic Play που εδρεύει στo Γιβραλτάρ. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του Δικτύου της Pragmatic Play.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα διεξαχθεί από την 01.04.2024 έως τις 30.06.2024 ("προωθητική περίοδος").
 2. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Κάθε παίκτης θα πρέπει:
  1. να είναι άνω των 21 ετών
  2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
  3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

  (" Έγκυρος παίκτης").

 4. Η προσφορά θα τρέχει καθημερινά στα συμμετέχοντα Blackjack παιχνίδια/τραπέζια από την 01.04.2024 έως τις 30.06.2024 και θα περιλαμβάνει (συνολικά για όλη την διάρκεια της προσφοράς):
  • Συνολικά θα τρέχουν ενενήντα ένα (91) τουρνουά καθημερινά σε επιλεγμένα Blackjack τραπέζια με ελάχιστο ποντάρισμα από 5 έως 10 ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 5 - €/£ 10) (κάθε ένα “Bronze Blackjack Τουρνουά”);
  • Συνολικά θα τρέχουν ενενήντα ένα (91) τουρνουά καθημερινά σε επιλεγμένα Blackjack τραπέζια με ελάχιστο ποντάρισμα από 25 έως 50 ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 25 - €/£ 50) (κάθε ένα “Silver Blackjack Τουρνουά”);
  Συνολικά θα τρέχουν ενενήντα ένα (91) τουρνουά καθημερινά σε επιλεγμένα Blackjack τραπέζια με ελάχιστο ποντάρισμα από 100 ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 100) (κάθε ένα “Gold Blackjack Τουρνουά”);
  Συνολικά θα τρέχουν ενενήντα ένα (91) τουρνουά καθημερινά σε επιλεγμένα Blackjack τραπέζια με ελάχιστο ποντάρισμα από 1000 ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 1000) (κάθε ένα “Privé Blackjack Τουρνουά”);
 5. Ένα Bronze Blackjack Τουρνουά/Silver Gold Τουρνουά/Gold Blackjack Τουρνουά/Privé Blackjack Τουρνουά θα αναφέρεται ως προσφορά.
 6. Για να συμμετάσχει ένας Έγκυρος παίκτης στην προσφορά κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου, θα πρέπει πρώτα να έχει συνδεθεί/δηλώσει συμμετοχή στα συμμετέχοντα παιχνίδια.
 7. Το συνολικό αναμενόμενο έπαθλο κατά τη διάρκεια της Προωθητικής περιόδου της προσφοράς ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες Ευρώ / Λίρες Αγγλίας (€/£3.185.000)
 8. Προς αποφυγή αμφιβολιών, οποιοδήποτε μη κατανεμημένο μέρος του επάθλου στο τέλος ενός Τουρνουά θα μεταφέρεται στα επόμενα Στάδια ή στην επόμενη Προσφορά Δικτύου.
 9. Τα έπαθλα της προσφοράς, πιστώνονται στους λογαριασμούς των παικτών με τη μορφή μετρητών, όπως ορίζονται στους πίνακες επάθλων παρακάτω.
 10. Όλα τα έπαθλα πρέπει να πιστώνονται ως μετρητά χωρίς προϋποθέσεις τζίρου.
Μηχανισμός:
 1. Κάθε ημέρα κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου(εφεξής "Ημέρα Προσφοράς")περιλαμβάνει τέσσερα (4) ξεχωριστά τουρνουά τα οποία θα βασίζονται στο ελάχιστο ποντάρισμα των Blackjack παιχνιδιών/τραπεζιών:(i) Bronze Blackjack Τουρνουά; (ii) Silver Blackjack Τουρνουά; (iii) Gold Blackjack Τουρνουά, και (iv) Privé Blackjack Τουρνουά.
 2. Προκειμένου να μπορεί να συμμετάσχει ένας Έγκυρος παίκτης σε οποιαδήποτε Προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα έγκυρο ποντάρισμα πραγματικών χρημάτων, όπως αυτό ορίζεται στον παρακάτω πίνακα, ή το αντίστοιχο ποσό στο Διαθέσιμο Νόμισμα των παιχνιδιών που συμμετέχουν (εφεξής “Έγκυρο ποντάρισμα”).

  Μηχανισμός

  Ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα *

  Bronze Blackjack Τουρνουά

  €/£ 5 - €/£ 10

  Silver Blackjack Τουρνουά

  €/£ 25 - €/£ 50

  Gold Blackjack Τουρνουά

  €/£ 100

  Privé Blackjack Τουρνουά

  €/£ 1000


 3. * Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό πονταρίσματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ελάχιστο ποντάρισμα ενός συγκεκριμένου Blackjack παιχνιδιού.
 4. Ένα έγκυρο ποντάρισμα θα καθιστά έναν παίκτη έγκυρο να λάβει κατάταξη στο Leaderboard βάσει των παρακάτω συνθηκών:
 5. Μόνο Βασικά Πονταρίσματα και Βασικά Bets Behind (όπως ορίζονται παρακάτω), τα οποία πληρούν τα κριτήρια ενός Έγκυρου Πονταρίσματος, θα μετράνε στην προσφορά.
  • Το βασικό ποντάρισμα στην προσφορά θα καθορίζεται ως το αρχικό ποντάρισμα που τοποθετεί ένας παίκτης στην αρχή κάθε γύρου, πριν διαχωρίσει το φύλλο ή το διπλασιάσει (εφεξής "Βασικό ποντάρισμα").
  • To βασικό bet behind στην προσφορά θα ορίζεται ως το αρχικό ποντάρισμα τοποθετημένο σε Bet Behind από έναν παίκτη στην αρχή κάθε γύρου (εφεξής "Βασικό Bet Behind").
  • Ως Bets Behind ορίζονται τα εξής Καλύτερο Φύλλο, Ασφάλεια και Blackjack ("Bets Behind").
 6. Αν ένας παίκτης τοποθετήσει Βασικό ποντάρισμα ή πονταρίσματα και/ή Βασικά Bets Behind, τα οποία πληρούν τα κριτήρια του Έγκυρου Πονταρίσματος, μαζί με Side Bet(s) (ορίζονται παρακάτω) σε ένα γύρο, μόνο τέτοια Βασικά πονταρίσματα και/ή Βασικά Bets Behind θα μετρήσουν στον υπολογισμό του συνολικού σκορ.
  Ως Side Bets ορίζονται τα εξής Perfect Pairs (Perfect Pair, Coloured Pair, Mixed Pair) και 21+3(Suited Trips, Straight Flush, Three of a Kind, Straight, Flush) (“Side Bets”).
 7. Στην περίπτωση που ένας παίκτης καταλαμβάνει πολλαπλές θέσεις σε ένα Blackjack τραπέζι, το συνολικό Έγκυρο Ποντάρισμα και η συνολική Έγκυρη Νίκη (όπως ορίζεται παρακάτω) σε όλες τις θέσεις μαζί θα μετρήσει στον υπολογισμό του σκορ.
  • Μία Έγκυρη Νίκη ορίζεται ως το θετικό αποτέλεσμα ενός γύρου στον οποίο έχει τοποθετηθεί Έγκυρο Ποντάρισμα.
  • Αν ένας παίκτης τοποθετήσει πολλαπλά Βασικά Πονταρίσματα και/ή πολλαπλά Bets Behind σε ένα Συμμετέχων τραπέζι, το συνολικό Έγκυρο Ποντάρισμα και η συνολική Έγκυρη Νίκη θα μετρήσουν στον υπολογισμό του σκορ.
  • Αν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα ποντάρισμα και διαχωρίσει το φύλλο, το συνολικό Έγκυρο Ποντάρισμα και η συνολική Έγκυρη Νίκη στα διαχωρισμένα φύλλα θα μετρήσει στο σκορ.
 8. Μία Έγκυρη Νίκη υπολογίζεται ως συνολική νίκη (νίκη + νικητήριο ποντάρισμα) σε όλες τις θέσεις διαιρεμένη με το συνολικό ποντάρισμα από όλες τις θέσεις που έχει λάβει ο παίκτης. Αν ένας παίκτης νικήσει (νίκη + ποντάρισμα) σε ένα γύρο ο οποίος είναι ίσος με μία φορά (1x) το συνολικό Έγκυρο Ποντάρισμα, ο γύρος αυτός δεν θα υπολογιστεί στο σκορ.
  • Αν ένας παίκτης έχει συνεχόμενο σερί νικών και πετύχει μία νίκη (νίκη + ποντάρισμα) ίση με μία φορά (1x) το συνολικό Έγκυρο Ποντάρισμα, οι συνεχόμενες Έγκυρες Νίκες (όπως ορίζονται παρακάτω) θα σταματήσουν και θα παραμείνουν στο ίδιο νούμερο και θα ξεκινήσουν ξανά όταν ο παίκτης αρχίσει να τοποθετεί έγκυρα πονταρίσματα.
  • Συνεχόμενο σερί Έγκυρων Νικών ορίζεται ως συνεχόμενες Έγκυρες Νίκες από έναν παίκτη χωρίς να χάσει καθόλου στο ενδιάμεσο.
 9. Οι κανόνες κάθε Προσφοράς και οι πίνακες επάθλων θα βρίσκονται μέσα στα συμμετέχοντα παιχνίδια. Τα έπαθλα, η τρέχουσα κατάταξη και ο αριθμός των εναπομεινάντων επάθλων ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο.
 10. Τα έπαθλα απονέμονται βάσει της καρτέλας «Έπαθλα», η οποία μπορεί να βρεθεί εντός των παιχνιδιών/τραπεζιών που συμμετέχουν στην Προσφορά.
 11. Προκειμένου οι παίκτες να λάβουν θέση στην κατάταξη του Leaderboard κατά την διάρκεια της προσφοράς, θα πρέπει να έχουν πετύχει τουλάχιστον δύο(2) Έγκυρες Συνεχόμενες Νίκες από δύο (2) Έγκυρα πονταρίσματα για να λάβουν πόντους με βάσει τα επιλεγμένα κριτήρια νίκης για οποιαδήποτε προσφορά όπως αυτά καθορίζονται παρακάτω:

Μηχανισμός Bronze Blackjack Tournament, Silver Blackjack Tournament και Gold Blackjack Tournament:
 1. Η κατάταξη στο Leaderboard βασίζεται στο σκορ, το οποίο σκορ βασίζεται στους συνολικούς πόντους που έχει λάβει ο παίκτης για συνεχόμενες νίκες με έγκυρα πονταρίσματα (εφεξής μία "Συνεχόμενη Νίκη"), όπως καθορίζεται παρακάτω:

 2. Απαιτούνται τουλάχιστον δύο (2) Συνεχόμενες Νίκες από την τοποθέτηση δύο (2) Έγκυρων πονταρισμάτων (για παράδειγμα ο παίκτης τοποθετεί έγκυρο ποντάρισμα αξίας €10 και κερδίζει €20, το οποίο ισούται με δύο (2) (συνολικό κέρδος συμπεριλαμβανομένου πονταρίσματος διαιρεμένο με το συνολικό ποντάρισμα (20/10=2) και ο παίκτης ξεκινάει το σερί νικών).
 3. Οι πόντοι κατανέμονται για κάθε Έγκυρη Νίκη βάσει του παρακάτω πίνακα.

  Συνεχόμενες Νίκες

  Πόντοι ανά Νίκη

  1η Νίκη

  10

  2η Νίκη

  20

  3η Νίκη

  50

  4η Νίκη

  100

  5η Νίκη

  200

  6η Νίκη

  500

  7η Νίκη

  1000

  8η Νίκη

  2000

  9η Νίκη

  5000

  10η Νίκη

  10000

 4. Το Leaderboard ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο, και οι παίκτες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο το Leaderboard οποιαδήποτε στιγμή θέλουν μέσα από τα συμμετέχοντα παιχνίδια.
 5. Σε περίπτωση που δύο (2) ή περισσότεροι παίκτες τερματίσουν ένα Bronze Blackjack Τουρνουά/ Silver Blackjack Τουρνουά/ Gold Blackjack Τουρνουά στην ίδια θέση του Leaderboard, o παίκτης ο οποίος πέτυχε πρώτος το σκορ θα λάβει το υψηλότερο έπαθλο.
 6. Τα έπαθλα πιστώνονται στους παίκτες με την μορφή μετρητών.
 7. Πώς μπορούν να συμμετέχουν οι παίκτες:
 8. Ένας παίκτης πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέσα από τα συμμετέχοντα παιχνίδια/τραπέζια.
 9. Ένας παίκτης πρέπει να τοποθετήσει Έγκυρα Πονταρίσματα σε οποιαδήποτε από τα συμμετέχοντα παιχνίδια/τραπέζια.
 10. Ένας παίκτης θα λαμβάνει πόντους βάσει των συνεχόμενων Νικών που πετυχαίνει στα συμμετέχοντα παιχνίδια/τραπέζια.
 11. Όσους περισσότερους πόντους λαμβάνει ένας παίκτης από Συνεχόμενες Νίκες, τόσο υψηλότερο θα είναι και το σκορ του.
 12. Τα έπαθλα θα θα πιστωθούν στους παίκτες βάσει του τελικού σκορ που θα φαίνεται στο Leaderboard των παιχνιδιών στο τέλος κάθε τουρνουά.
 13. Το Leaderboard θα ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο και θα φαίνεται μέσα στα συμμετέχοντα παιχνίδια.
Μηχανισμός Τουρνουά Privé Blackjack:
 1. Τα έπαθλα θα πιστωθούν στους νικητές βάσει της τελικής τους θέσης στο Leaderboard, όταν κάθε Privé Blackjack Τουρνουά τελειώσει, σε φθίνουσα σειρά από την υψηλότερη στην χαμηλότερη θέση ανάλογα με το συνολικό σκορ κάθε παίκτη.
 2. Το Leaderboard διαμορφώνεται βάσει του σκορ κάθε παίκτη, το οποίο σκορ βασίζεται στους συνολικούς πόντους που έχει λάβει κάθε παίκτης από το μεγαλύτερο σερί νικών από έγκυρο ποντάρισμα (εφεξής κάθε ένα "Μεγαλύτερο Σερί Νικών) κατά την διάρκεια ενός Τουρνουά Privé Blackjack.
 3. Προκειμένου οι παίκτες να λάβουν θέση στο Leaderboard θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον δύο (2) σερί νίκες.
 4. Μόνο το μεγαλύτερο σερί νικών θα προσμετρηθεί για κάθε παίκτη. Αν ο παίκτης έχει δύο (2) ή περισσότερα σερί νικών σε ένα Τουρνουά, μόνο το μεγαλύτερο σερί με ημερομήνια και ώρα τελευταίας νίκης πιο κοντινή στην έναρξη του Τουρνουά θα μετρήσει στην κατάταξη του παίκτη στο Leaderboard. Για παράδειγμα Ο παίκτης 1 έχει σερί 10 νικών με τελευταία νίκη στο σερί - 02/04/2024 21:15:09, και ένα συνεχόμενο σερί νικών με σκορ 9, με τελευταία νίκη - 02/04/2024 20:07:11 Ο παίκτης 2 έχει σερί 8 νικών με τελευταία νίκη στο σερί - 02/04/2024 22:10:14 Ο παίκτης 3 έχει σερί 10 νικών με τελευταία νίκη στο σερί - 02/04/2024 20:33:09

  Θέση

  Παίκτης

  Ώρα

  Σκορ

  1

  Παίκτης 3

  02/04/2024 20:33:09

  10

  2

  Παίκτης 1

  02/04/2024 21:15:09

  10

  3

  Παίκτης 2

  02/04/2024 22:10:14

  8

 5. Το Leaderboard ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο, και οι παίκτες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο το Leaderboard οποιαδήποτε στιγμή θέλουν μέσα από τα συμμετέχοντα παιχνίδια.
 6. Σε περίπτωση που δύο (2) ή περισσότεροι παίκτες τερματίσουν σε ένα Privé Blackjack Τουρνουά με τον ίδιο αριθμό σερί νικών, ο παίκτης που πέτυχε την τελευταία του νίκη στο σερί νικών πιο κοντά στην ημερομήνια έναρξης του τουρνουά θα λάβει υψηλότερη θέση στο Leaderboard.
 7. Τα έπαθλα θα πιστώνονται με την μορφή μετρητών στους παίκτες.
 8. Πώς μπορούν να συμμετέχουν οι παίκτες:
  • Ένας παίκτης πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέσα από τα συμμετέχοντα παιχνίδια/τραπέζια.
  • Προκειμένου ένας παίκτης να συμμετάσχει στο Τουρνουά Privé Blackjack θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ποντάρισμα αληθινών χρημάτων με την ελάχιστη απαιτούμενη αξία πονταρίσματος σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα νομίσματα σε οποιοδήποτε συμμετέχον παιχνίδι/τραπέζι.
  • Η κατάταξη ενός παίκτη στο Leaderboard θα βασίζεται στον συνολικό αριθμό πόντων που έχει λάβει από οποιαδήποτε συμμετέχον παιχνίδι για το μεγαλύτερο σερί νικών κατά την διάρκεια ενός Privé Blackjack Τουρνουά.
  • Τα έπαθλα θα θα πιστωθούν στους παίκτες βάσει του τελικού σκορ που θα φαίνεται στο Leaderboard των παιχνιδιών στο τέλος κάθε τουρνουά.
  • Το Leaderboard θα ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο και θα φαίνεται μέσα στα συμμετέχοντα παιχνίδια.
ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ: ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 1-4

Α. Bronze Blackjack Τουρνουά:
Κριτήρια νίκης: Οι παίκτες θα λαμβάνουν πόντους βάσει των συνεχόμενων νικών τους.
Έπαθλα: Το συνολικό έπαθλο είναι είκοσι ένα χιλιάδες ευρώ/ λίρες Αγγλίας (€/£ 21.000), το ημερήσιο συνολικό έπαθλο ανέρχεται σε τρεις χιλιάδες ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 3.000) μοιρασμένο σε διακόσια πενήντα (250) έπαθλα στην μορφή μετρητών.

Κατάταξη

Έπαθλο

1.

€/£ 200

2.

€/£ 100

3 - 10

€/£ 50

11 - 55

€/£ 20

56 - 140

€/£ 10

141 - 250

€/£ 5


Συμμετέχοντα παιχνίδια:
Romanian Blackjack 1 (ID – 350), Romanian Blackjack 2 (ID – 351), Romanian Blackjack 3 (ID – 352), Blackjack 63 – Azure (ID – 590), Blackjack 62 – Azure (ID – 603), Blackjack 61 – Azure (ID – 602), Blackjack 60 – Azure (ID – 601), Blackjack 59 – Azure (ID – 600), Blackjack 58 – Azure (ID – 599), Blackjack 57 – Azure (ID – 598), Blackjack 55 – Ruby (ID – 597), Blackjack 54 – Ruby (ID – 596), Blackjack 53 – Ruby (ID – 595), Blackjack 56 – Ruby (ID – 593), Blackjack 52 – Ruby (ID – 594), Blackjack 47 – Ruby (ID – 561), Blackjack 46 – Ruby (ID – 560)Blackjack 45 – Ruby (ID – 559)Blackjack 44 – Ruby (ID – 558)Blackjack 43 – Ruby (ID – 557)Blackjack 42 – Ruby (ID – 556), Blackjack 41 – Ruby (ID – 555), Blackjack 40 – Ruby (ID – 565), Blackjack 39 – Ruby (ID – 564), Blackjack 38 – Ruby (ID – 563), Blackjack 37 – Ruby (ID – 562), Blackjack 29 – Azure (Azure Studio II) (ID – 537), Blackjack 28 – Azure (Azure Studio II) (ID – 538), Blackjack 27 – Azure (Azure Studio II) (ID – 539), Blackjack 21 – Azure (Azure Studio II) (ID – 525), Blackjack 20 – Azure (Azure Studio II) (ID – 524), Blackjack 19 – Azure (Azure Studio II) (ID – 523), Blackjack 18 – Azure (Azure Studio II) (ID – 522), Blackjack 17 – Azure (Azure Studio II) (ID – 521), Blackjack 12 (Green Studio) (ID – 302), Blackjack 11 (Green Studio) (ID – 301), Blackjack 2 – Azure (Azure Studio I) (ID – 519), Blackjack 5 – Azure (Azure Studio I) (ID – 518), Blackjack 1 – Azure (Azure Studio I) (ID – 515), Blackjack 4 – Azure (Azure Studio I) (ID – 514), Blackjack 3 – Azure (Azure Studio I) (ID – 511), Speed Blackjack 26 – Emerald (ID – 643), Speed Blackjack 25 – Emerald (ID – 642), Speed Blackjack 24 – Emerald (ID – 641), Speed Blackjack 19 – Emerald (ID – 658), Speed Blackjack – 16 Ruby (ID – 613), Speed Blackjack – 15 Ruby (ID – 612), Speed Blackjack 10 – Ruby (ID – 606), Speed Blackjack 9 – Ruby (ID – 605), Speed Blackjack 8 – Ruby (ID – 604), Speed Blackjack 7 – Ruby (ID – 592), Speed Blackjack 6 – Ruby (ID – 591), Speed Blackjack 12 – Azure (ID – 608), Speed Blackjack 11 – Azure (ID – 607), Speed Blackjack 2 – Ruby (ID – 567), Speed Blackjack 21 – Emerald (ID – 660), Speed Blackjack 20 – Emerald (ID – 659), Speed Blackjack 29 – Emerald (ID – 646), Speed Blackjack 28 – Emerald (ID – 645), Speed Blackjack 27 – Emerald (ID – 644), Speed Blackjack – 17 Ruby (ID – 614), Turkish Speed Blackjack 1 (ID – 321), Speed Blackjack 1 – Ruby (ID – 566), Blackjack Italia Tricolore 1 (ID – 734), Blackjack X 5 – Ruby (ID – 3005), Blackjack X 4 – Ruby (ID – 3004), Blackjack X 3 – Azure (ID – 3003), Blackjack X 2 – Azure (ID – 3002), Blackjack X 1 – Azure (ID – 3001).

Β. Silver Blackjack Τουρνουά:
Κριτήρια νίκης: Οι παίκτες θα λαμβάνουν πόντους βάσει των συνεχόμενων νικών τους.
Έπαθλα: Το συνολικό έπαθλο είναι σαράντα εννιά χιλιάδες ευρώ/ λίρες Αγγλίας (€/£ 49.000), το ημερήσιο συνολικό έπαθλο ανέρχεται σε επτά χιλιάδες ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 7.000) μοιρασμένο σε διακόσια (200) έπαθλα στην μορφή μετρητών.

Κατάταξη

Έπαθλο

1.

€/£ 1000

2.

€/£ 500

3 - 4

€/£ 100

5 - 20

€/£ 50

21 - 200

€/£ 25


Συμμετέχοντα παιχνίδια:
Blackjack 73 – Ruby (ID – 618), Turkish Blackjack 1 (ID – 322), Blackjack 72 – Ruby (ID – 617), Blackjack 71 – Ruby (ID – 616), Blackjack 65 – Ruby (ID – 621), Blackjack 64 – Ruby (ID – 620), Blackjack 51 – Ruby (ID – 554), Blackjack 50 – Ruby (ID – 553), Blackjack 49 – Ruby (ID – 552), Blackjack 48 – Ruby (ID – 551), Blackjack 34 – The Club (ID – 542), Blackjack 33 – The Club (ID – 541), Blackjack 30 – Azure (Azure Studio II) (ID – 536), Blackjack 23 – Azure (Azure Studio II) (ID – 527), Blackjack 22 – Azure (Azure Studio II) (ID – 526), Blackjack 16 (Green Studio) (ID – 305), Blackjack 15 (Green Studio) (ID – 304), Blackjack 14 (Green Studio) (ID – 303), Blackjack 8 – Azure (Azure Studio I) (ID – 520), Blackjack 24 – Azure (Azure Studio II) (ID – 528), Blackjack 9 – Azure (Azure Studio I) (ID – 516), Blackjack 7 – Azure (Azure Studio I) (ID – 513), Blackjack 6 – Azure (Azure Studio I) (ID – 512), Blackjack 25 – Azure (Azure Studio II) (ID – 529), Speed Blackjack 4 – Ruby (ID – 569), Romanian VIP Blackjack 1 (ID – 355), VIP Blackjack 10 – Ruby (ID – 623), Speed Blackjack 3 – Ruby (ID – 568), Speed Blackjack 14 – Azure (ID – 609), Speed Blackjack 30 – Emerald (ID – 647), Speed Blackjack 22 – Emerald (ID – 661), Speed Blackjack – 18 Ruby (ID – 615), VIP Blackjack 9 – Ruby (ID – 622), Blackjack 75 – Azure (ID – 730), Blackjack 77 – Ruby (ID – 569), Blackjack 79 – Emerald (ID – 676), Blackjack Italia Tricolore 3 (ID – 736), Blackjack Italia Tricolore 2 (ID – 735).

C. Gold Blackjack Τουρνουά:
Κριτήρια νίκης: Οι παίκτες θα λαμβάνουν πόντους βάσει των συνεχόμενων νικών τους.
Έπαθλα: Το συνολικό έπαθλο είναι εκατόν πέντε χιλιάδες ευρώ/ λίρες Αγγλίας (€/£ 105.000), το ημερήσιο συνολικό έπαθλο ανέρχεται σε δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 15.000) μοιρασμένο σε σαράντα εννιά (49) έπαθλα στην μορφή μετρητών.

Κατάταξη

Έπαθλο

1.

€/£ 5000

2 - 3

€/£ 1000

4 - 7

€/£ 500

8 - 25

€/£ 200

26 - 49

€/£ 100


Συμμετέχοντα παιχνίδια:
VIP Blackjack 12 – Ruby (ID – 625), VIP Blackjack 11 – Ruby (ID – 624), Türkçe VIP Blackjack 1 (ID – 323), VIP Blackjack 8 – Emerald (ID – 664), VIP Blackjack 7- Emerald (ID – 663), VIP Blackjack 6 – Emerald (ID – 662), VIP Blackjack 5 – Ruby (ID – 550), VIP Blackjack 4 – Ruby (ID – 549), VIP Blackjack 3 – Ruby (ID – 548), VIP Blackjack 2 – Ruby (ID – 547), VIP Blackjack 1 – Ruby (ID – 546), Blackjack 74 – Ruby (ID – 619), Blackjack 70 – Ruby (ID – 626), Blackjack 36 – The Club (ID – 544), Blackjack 35 – The Club (ID – 543), Blackjack 32 – Azure (Azure Studio II) (ID – 540), Blackjack 31 – Azure (Azure Studio II) (ID – 535), Blackjack 26 – Azure (Azure Studio II) (ID – 530), Blackjack 10 – Azure (Azure Studio I) (ID – 517), Speed Blackjack 5 – Ruby (ID – 570), Blackjack 78 – Ruby (ID – 570), Blackjack 81 – Emerald (ID – 678), Blackjack 80 – Emerald (ID – 677), Blackjack 76 – Azure (ID – 731), VIP Blackjack 14 – Emerald (ID – 672), VIP Blackjack 13 (ID – 671).

D. Privé Blackjack Τουρνουά:
Κριτήρια νίκης: Οι παίκτες θα λαμβάνουν πόντους βάσει του μεγαλύτερου σερί νικών.
Έπαθλα: Το συνολικό έπαθλο είναι εβδομήντα χιλιάδες ευρώ/ λίρες Αγγλίας (€/£ 70.000), το ημερήσιο συνολικό έπαθλο ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες ευρώ/λίρες Αγγλίας (€/£ 10.000) μοιρασμένο σε ένα (1) έπαθλο στην μορφή μετρητών.

Κατάταξη

Έπαθλο

1.

€/£ 10000


Συμμετέχοντα παιχνίδια:
Privé Lounge Blackjack 5 (ID – 725), Privé Lounge Blackjack 4 (ID – 724), Privé Lounge Blackjack 3 (ID – 723), Privé Lounge Blackjack 2 (ID – 722), Privé Lounge Blackjack 1 (ID – 721).

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις:

 1. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της Sportingbet.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφορά σύμφωνα με τους γενικούς όρους μας ενέργειες.