Νέο ταξίδι κερδών στη ζούγκλα

undefined

€112.000 σε μετρητά

21+. *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

€112.000 σε μετρητά

Το “Jumanji: The Bonus Level Live” επιστρέφει για ένα νέο ταξίδι στη ζούγκλα και έπαθλα μετρητών συνολικής αξίας €112.000!

Παίζεις κάθε μέρα από τις 23 Νοεμβρίου στο “Jumanji: The Bonus Level Live” και διεκδικείς μερίδιο από €465 μετρητά, που μοιράζει κάθε ένας από τους 12 Bonus γύρους που ενεργοποιούνται τυχαία!

*Το ελάχιστο ποντάρισμα χρειάζεται να είναι $1 στην τρέχουσα ισοτιμία με €.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ κάθε μέρα, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 04:00 (της επόμενης) στο “Jumanji: The Bonus Level Live”.
 2. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ μερίδιο από €465 μετρητά, που μοιράζει κάθε ένας από τους 12 Bonus γύρους που ενεργοποιούνται τυχαία! Κατά τη διάρκεια της προσφοράς θα μοιραστούν έπαθλα μετρητών συνολικής αξίας €112.000.

Promotion Details

Κάθε μέρα διασκεδάζεις από τις 16:00 μέχρι τις 04:00 της επομένης.
Ημερομηνία: Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 13.12.2023
Είδος: Mystery Bonus
Παιχνίδια: Jumanji: The Bonus Level Live
Έπαθλα: Μετρητών

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι Playtech Software Limited που εδρεύει στο Mid City Place, 71 High Holborn, London, WC1V 6EA. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του Δικτύου της Playtech.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα τρέχει καθημερινά από την Πέμπτη 23/11/2023 στις 16:00 έως και την Τετάρτη 13/12/2023 στις 04:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή συνολικά 21 ημέρες ("Προωθητική Περίοδος").
 2. Οι παίκτες θα μπορούν να διεκδικούν την προσφορά κάθε ημέρα (από τις 16:00 μέχρι και τις 04:00 δηλαδή συνολικά 12 ώρες) μέχρι και την Τετάρτη 13/12/2023.
 3. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 4. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. να βλέπουν την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού τους κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 5. Αν ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν του Καζίνο στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

Μηχανισμός

 1. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, δώδεκα (12) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται τυχαία και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των €465 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον $1 ή στην αντίστοιχη ισοτιμία σε Ευρώ (€), στο Live τραπέζι Jumanji: The Bonus Level.
 2. Όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
 3. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, το Mystery Bonus θα ενεργοποιείται και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέρος από το συνολικό έπαθλο των εκατό δώδεκα χιλιάδων Ευρώ (€112.000).
 4. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Ο παίκτης θα πρέπει να συνδέεται, στις προωθητικές ώρες που αναφέρονται παραπάνω, στο Live τραπέζι Jumanji: The Bonus Level κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου.
  • Το συνολικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στις εκατό δώδεκα χιλιάδες Ευρώ (€112.000), ενώ το ημερήσιο έπαθλο ανέρχεται στις πέντε χιλιάδες εξακόσια Ευρώ (€5.600).
  • Ο παίκτης ποντάρει στο Live τραπέζι Jumanji: The Bonus Level κατά την διάρκεια των προωθητικών ωρών της Προωθητικής Περιόδου (από τις 16:00 έως τις 04:00 της επόμενης μέρας).
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά τουλάχιστον $1 στο Live τραπέζι Jumanji: The Bonus Level για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι δώδεκα (12) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο €465, το οποίο μοιράζεται στους παίκτες.
  • Στον Bonus γύρο μέχρι και μία (1) θέση πονταρίσματος θα επιλέγεται τυχαία από το σύστημα και θα φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
 5. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 6. Οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα μετά τον Bonus γύρο. Τα έπαθλα πιστώνονται εντός 72 ωρών.
 7. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε Ευρώ (€). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 8. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.
 9. Η Sporting Odds Limited δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη εάν για οποιοδήποτε λόγο, ή για οποιοδήποτε μέρος του παιχνιδιού Jumanji: The Bonus Level Live Mystery Promotion δεν είναι διαθέσιμο. Επιπλέον, Sporting Odds Limited, ενδέχεται να περιορίσει την πρόσβαση σε ορισμένα ή όλα τα μέρη του παιχνιδιού Jumanji: The Bonus Level Live Mystery Promotion σε εγγεγραμμένους χρήστες.

Γενικοί Όροι:

 1. Ισχύουν γενικοί όροι και προϋποθέσεις.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφορά σύμφωνα με τους Γενικούς όρους μας.